GEBRUIK HET MENU-ICOON
OF HET LOGO OM DOOR DE WEBSITE
TE NAVIGEREN

Menukaart

VOORGERECHTEN

Wagyu | Pad Thai | Langoustine                                                                      
Tartaar van wagyu | gebrande langoustine | voorjaarsgroente | gebarbecuede wagyu
-
Langoustine | bouillon van gember en sereh | ijs van pad thai 

Hamachi | Meyer Limes | King Krab
Composities van watermeloen | tempura van gegrilde rode peper | rendang van spitskool | sorbet van meyer limes
-
Sushi van King Krab | gegrilde palmhart | gewelde King Krab | emulsie van yoghurt en sesam
-
Hamachi met gemarineerde algen | jus van dashi en limoen

Ganzenlever | Framboos | Radijs                                                                                
Terrine van ganzenlever | ingelegde framboos | chutney van rabarber | vinaigrette van framboos
-
Ganzenlever met gefermenteerde pruim | jus van sake en radijs 
-
Hoorntje gevuld met crème van ganzenlever | ijs van radijs

Kaviaar | 20 gram
Black Pearl kaviaar | blini’s | crème fraîche

SIGNATURE DISH
Rendang | bereidingen van kool | ijs van gemberbier | blanke soja

HOOFDGERECHTEN

St Pierre | Coquille | Tomaat                                                                             
Gegrilde St Pierre | structuren van tomaat | gebakken coquilles | Poivrade | toast van desem met aioli | nage van tomaat 

Tarbot | Asperge | Morilles                                                                                
Op de graat gebakken tarbot | bereidingen van asperge | gelakte morilles | krokant van gekonfijte aardappel | saus van morilles

Hoender | Pomtayer | Soto                                                                               
Hoender op lage temperatuur gegaard | krokante bout | pomtayer | kai choi | phulauri | jus van massaman
-
Soto met gekonfijte sot l’y laisse | gepocheerd kwarteleitje | krokante aardappel

Lam | Barra | Medina                                                                                           
Lam | aubergine van de barbecue | gebrande paprika | bitterbal van lamsnier | jus van medina
-
Curry van lamsschouder | kaylan gelakt met trassi
-
Burger met tomatenchutney | geroosterde little gem | tandoori emulsie

SIGNATURE DISH
Europese kreeft | appel | curry | mango chutney

DESSERTS

Ananas | Kokos | Masala                                                                                                                                                     
Ananas van de BBQ | ijs van kokos masala | gelei van kokos | marmelade van ananas | chips van cassave | crème van kokos en sereh

Chocolade | Bloedsinaasappel | Raz el Hanout
Delice van melkchocolade | bros van chocolade | yuzu | bloedsinaasappel | ijs van crème fraîche en Raz el Hanout

Ganzenlever | Tamarillo | Sabayon
Ganzenlever gekarameliseerd | compote van tamarillo | specerijen
-
Sabayon | vanille ijs | crunch van hazelnoot

Keuze van onze kaaswagen
Notenbrood | appelstroop | peer | amandel

MENU TOQUE BLANCHE

Soenil Bahadoer laat u graag kennismaken met de allerbeste gerechten uit zijn keuken. Dit 6-gangen menu biedt u de mooiste producten en de meest verfijnde bereidingen.

Per couvert €120,00
Inclusief wijnarrangement €172,50

Extra – Kaviaar 20 gram met blini’s en crème fraîche €62,50

Dit menu breiden wij graag voor u uit met een selectie van onze kaaswagen €17,50
Kaaswagen i.p.v. dessert €7,50

Wij serveren Menu Toque Blanche desgewenst in 4 of 5 gangen (m.u.v. zaterdag)

BUSINESS LUNCH (niet op zondag)

Dagelijks wisselend 2-gangen menu inclusief koffie en huisgemaakte friandises

Per couvert €42,50

SOENIL’S SIGNATURE (uitsluitend tijdens de lunch)

3 Kleine topgerechten geven een impressie van Soenil’s keuken
Per couvert €52,50

Het is uitsluitend mogelijk om menu’s per tafel te bestellen. Uiteraard houden wij graag rekening met uw wensen.

Graag maken wij u erop attent dat onze gerechten of gebruikte ingrediënten allergenen kunnen bevatten (EU wetgeving 1169/2011).


Klik hier voor een pdf van de menukaart.

Reserveren