GEBRUIK HET MENU-ICOON OM DOOR DE WEBSITE TE NAVIGEREN

Menukaart

VOORGERECHTEN

Ossenstaart | Massaman curry | Langoustine                                                                      
Draadjesvlees met langoustine, Wagyu tartaar, zoete curry & Surinaams lemmetje

Zeebaars | Pomtayer | Kaviaar 
Krokante zeebaars en tartaar, ijs van piccalilly, bloemkool & karnemelk-vinaigrette

Ganzenlever | Groene appel | Gember                                                                             
Terrine en gebakken ganzenlever, dooier van appel & espuma van palmsuiker

Kaviaar
Black Pearl kaviaar (20 gram) met blini’s en crème fraîche

SIGNATURE DISH
Rendang met kool, ijs van gemberbier &| blanke soja

HOOFDGERECHTEN

Griet | Quinoa | Dashi                                                                             
Gegrilde griet met ingelegde oosterse groente & saus van kokos en groene curry 

Zeeduivel | Buikspek | Bakkeljauw                                                                                 
Gebakken zeeduivel met gelakte Char Siu, bakkeljauwkroket & saus van karhi 

Kalf | Laos | Truffel                                                                            
Kalfshaas en staart, tayerblad, toffee van pastinaak, pistache & worteljus

Bresse Duif | Maïs | Ganzenlever
Duif met gevulde maïsflensjes, lever, zoete aardappel & saus van zwarte peper

Wagyu | Kaviaar | Kimchi                                                                                           
Cube van Wagyu met Black Pearl Kaviaar, kimchi & jus van sambai 

SIGNATURE DISH
Europese kreeft met appel, curry & mango chutney 

DESSERTS

Tom Ka Kai                                                                                                                                                     
Kokosmousse met ijs van sereh, confituur van rode peper, meringue van kerrie, krokante kippenhuid & laos-gembervinaigrette 

Ananas | Gezouten pinda | Miso 
Karamelmousse met ananasjus, pure chocolade & sorbet van long pepper 

Guanaja | Bojo | Jalebi  
Cremeux van guanaja met zwarte kardemom, ingelegde jalebi & ijs van palmsuiker 

Soufflé | Citrus | 5 Spices

Keuze van onze kaaswagen
Notenbrood met appelstroop, peer & amandel

MENU TOQUE BLANCHE

6 Gangen
Per couvert € 135,00
Inclusief wijnarrangement € 195,50

Extra
Kaviaar 20 gram met blini's en crème fraîche € 62,50
Kaaswagen € 22,50
Kaaswagen i.p.v. dessert € 12,50

Wij serveren Menu Toque Blanche desgewenst in 4 of 5 gangen (m.u.v. zaterdag).
Het is uitsluitend mogelijk om menu's per tafel te bestellen.

LUNCH MENU

Business Lunch (niet op zondag)
Dagelijks wisselend 2-gangen menu inclusief koffie en huisgemaakte friandises
Per couvert € 47,50

Soenil's Signature
3 kleine topgerechten geven een impressie van Soenil's keuken
Per couvert € 57,50

Het is uitsluitend mogelijk om lunch menu's per tafel te bestellen.

Reserveren