Een menu van Soenil thuis bereiden?

Zou u graag een keer een menu van ons thuis willen bereiden? Dat kan nu! Wij hebben ons namelijk aangesloten bij Cook Like a Chef.

Hoe werkt het? Met Cook Like a Chef geniet je van de signature gerechten van de allerbeste restaurants van Nederland, die je in eigen keuken bereidt. Het menu is zo goed als klaar. Met een paar kleine handelingen zet je binnen 20 minuten een gerecht van topniveau op tafel.

In de handige filmpjes op de website van Cook like a Chef vind je alle tips and tricks om je bord zó mooi op te maken, dat het niet meer te onderscheiden is van het gerecht van Soenil.
En wil je ook eens een gerecht van een andere top-chef thuis maken? Ook topchefs Jacob Jan Boerma***, Jonnie Boer*** en Erik van Loo** doen mee.

Gastronomische gerechten thuisbezorgd

Cook Like a Chef gaat speciaal voor je van start met Kerst en Oud & Nieuw. De bezorgdagen van de boxen zijn: maandag 24, vrijdag 28 en maandag 31 december. In 2019 levert Cook like a chef vanaf medio
Ook in de Belgische grensstreek en in Antwerpen worden de menu’s afgeleverd. ‚Ä®Zie onder het kopje ‘bestellen en bezorgen’ voor de postcodes.

Jouw menu wordt op donderdag, vrijdag en zaterdag vervoerd in gekoelde vrachtwagens. Zie onder en doe de postcode check.

Betaalwijze

Betalen kan met iDeal of creditcard (VISA, American Express, Mastercard).
Maak een account aan via de website cooklikeachef.nl.

Meer weten?

www.cooklikeachef.nl

TERUG NAAR OVERZICHT