GEBRUIK HET MENU-ICOON OM DOOR DE WEBSITE TE NAVIGEREN

Soenil Bahadoer

Roots

Soenil Bahadoer, geboren in Suriname, komt uit een traditioneel Hindoestaans gezin. Het gezamenlijk maaltijden bereiden is de belangrijkste activiteit van de dag. Het enthousiasme voor koken is daar ook ontstaan. Op de koksschool sprong Soenil er al snel uit. Recepten interpreteerde hij op zijn eigen wijze. Creativiteit in combinatie met een gedegen basiskennis vormden Soenil’s bagage voor een toekomst als kok.

Opleiden

Als Hindoestaanse jongen weet Soenil hoe moeilijk het is om kansen te krijgen. Daarom vindt hij het belangrijk om ook allochtone jongeren een stageplek te bieden.

Daarbij eist hij het maximale van iedereen. Zijn enorme gedrevenheid wil hij ook bij zijn medewerkers zien. Zonder passie en inzet hebben ze bij De Lindehof niets te zoeken.

Het boek

'Soenil. Patron Cuisinier De Lindehof Nuenen' vertelt het verhaal van een Surinaams jongetje van eenvoudige komaf dat uitgroeit tot een succesvolle ondernemer. Soenil beschrijft zijn ontembare passie voor het koken, zijn bronnen van inspiratie en de wijze waarop hij de smaken van zijn Surinaams/Hindoestaanse cultuur met de Franse samenbrengt. Prachtige foto?s en bijzondere recepten maken het boek een 'must have' voor iedereen die Soenil's keuken omarmt.

'Soenil. Patron Cuisinier De Lindehof Nuenen' is te koop bij De Lindehof en kost €49,50.